För Föräldrar

Vad är ett LAN?

Ett LAN-party är när ett antal datoranvändare träffas för att koppla samman datorerna i ett LAN (Local Area Network, Lokalt nätverk). De i särklass vanligaste syften för ett LAN-party är att spela datorspel mot varandra antingen i ett tävlingssyfte eller i vänskapskretsar.

Det tar hemmaspelandet till en ny nivå när man faktiskt träffar och umgås med sina spelvänner.

Är jag som förälder välkommen?

Självklart! Förutom att bjuda på en rundtur så tar vi gärna emot föräldrar som vill sitta ner tillsammans med oss i vad vi kallar Workshops.

Det är tillfällen där erfarna personer inom ämnet kommer sitta ner och gå igenom olika scenarion (beroende på ämnet för workshopen) och se hur man kan underlätta situationen hemma mellan barn & föräldrar.

Finns det något som vi föräldrar kan hjälpa till med?

Hela Prima eSport bedrivs idéelt och vi behöver alltid hjälp med allt möjligt.
Det kan handla om allt från bemanning av positioner, matlagning, kioskarbete, försäljning/marknadsföring, sponsring eller evenemang.

Om du kan tänka dig att hjälpa till, tveka inte att kontakta oss här.

Vad innebär det att ditt barn vill syssla med gaming?

Många föräldrar drar öronen åt sig och tänker direkt att det handlar om något negativt. Det är det INTE! Att ditt barn är intresserad av gaming är inte annorlunda än att barnet är intresserat av fotboll / simning / dans eller någon annan aktivitet. Precis som alla andra aktiviteter så handlar det om att det skall ske under ordnade former och i lämplig mängd tid.

Vi kommer gå igenom mer av detta på våra Workshops under eventet.

Hälsoaspekter/allergier

Om det är så att ert barn har kraftiga allergier, epilepsi, diabeter eller liknande hälsotillstånd så är det uppskattat om vi blir informerade om detta innan så att vi kan vara beredda på eventuella saker som kan hända.

Skriv gärna med detta i samband med er beställning av biljett.

Vilka är Prima eSport?

Prima eSport är en idéel förening som drivs icke-vinstdrivande med syfte att motverka mottning och utanförskap inom gaming och närliggande kretsar. Prima eSport Ekerö är en underförening till Prima eSport, och arbetar således inom samma värdegrund men på ett mer lokalt initiativ.

Försäkring

Vi återkommer med mer detaljerad information inom kort.

Regler/Villkor

Läs mer om detta på vår regel-sida

Övrigt

Har ni minsta fundering över något, tveka inte att kontakta oss här !
Vi finns till här för att svara på alla era frågor, stora som små.